Focis játékok

Focis játékok, labdarúgó játékok, sport játékok mindenkinek aki szereti ezt a sportágat! Rengeteg izgalmas játék, részletes leírással, képekkel, bemutatókkal! Légy te is részese a sportnak!

Friss topikok

Foci hírek a nagyvilágból

Partner játékok

Penalty World Cup Brazil

2014.06.20. 16:09 infojatek

Vegyél részt te is a labdarúgó világbajnokságon a számítógéped előtt. A Penalty World Cup Brazil a focis játékok közül azokat erősíti, ahol pontrúgásból kell ügyesen a kapuba helyezned. A játék főszereplő csapata a portugál csapat lesz, és azon belül is Christiano Ronaldo. Helyezd el a focis játékban úgy a labdát a védő sorfal mellett, hogy az a kapust becsapva a hálóba kerüljön. Mindig egy adott hátrányból kell nekivágnod a meccseknek, és elegendő gólt kell lőnöd ahhoz, hogy legyőzd az ellenfeleidet.

Kattints a képre a játékhoz!

penaltyworldcupbrazil.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: brazília portugália christiano ronaldo foci vb focis játékok focis játék brazil vébé foci vb-s játékok vébés játékok focis játék ingyen ingyenes focis játék online focis játék focis játékok ingyen világbajnokság játékok labdarúgó világbajnokság játék

Goalkeeper Premier

2013.05.05. 00:00 infojatek

Válassz egy csapatot az angol liga bármely osztályából és indulhatsz is a bajnokságban! Az angol bajnokságban kell helyt állnod. Minden meccs előtt meg van adva mit kell teljesítened. Például védj ki 3 lövést ahhoz hogy a csapatod gólt szerezzen! A kapussal kell megnyerned a meccseket. Ha ügyesen védesz, akkor a csapatod nyerni fog!

Goalkeeper Premier játék elindítása!

goalkeeperpremier.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: angol foci angol bajnokság fiús játékok focis játékok labdás játékok kapus játékok online focis játékok ingyenes focis játékok premier liga játékok

Soccer Balls 2

2013.05.04. 16:18 infojatek

Egy remek focis játékot hoztunk el ma nektek. A Soccer Balls az egyik legizgalmasabb ügyességi focis játék. Ötletes és humoros a megvalósítás. Lődd ki a bírókat a pályán és találj be a kapuba. Bónuszként gyűjts minél több aranyat a pályán! Figyelj a labdáidra, mert ha elfogynak akkor újra kell kezdened az adott pályarészt!

Soccer Balls 2 játék elindítása!

soccerballs.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: foci játékok bíró góól focis játékok labdás játékok soccer balls labdarúgó játékok

Penalty Shootout 2012

2013.03.12. 18:05 infojatek

Ebben a nagyon izgalmas játékban lejátszhatod a 2012-es labdarúgó EB csapataival a tizenegyespárbajokat. A játék célja természetesen az, hogy megnyerd az Euro 2012-es bajnokságot. A játékban nem csak lőnöd kell a tizenegyeseket, hanem védeni is, így ezzel még nehezebb lesz elmenetelned a trófeáig. Csukákat és kesztyűket fel, és irány a gyep!

Penalty Shootout 2012 játék elindítása

penatly2012.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: játékok tizenegyes ügyességi játékok ingyenes játékok focis játékok tizenegyeslövő játékok büntető párbaj

Big Head Football

2013.03.12. 17:57 infojatek

A Big Head Football egy izgalmas focis játék, melyben a célod mint minden labdarúgással foglalkozó játékban az, hogy bevedd az ellenfeled kapuját. Különböző játékosok közül válogathatsz, kivel szeretnéd megmérettetni magad. Ezek között ott van az angol csodagyerek Wayne Rooney, Mario Ballotelli, a portugál fenomén Christiano Ronaldo, a svéd Zlatan Ibrahimovic és még sokan mások. Hajrá a kupáért, nyerd meg te a bajnokságot!

Big Head Football játék elindítása!

bigheadd.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo torres labdarúgás gól rooney ibrahimovic ügyességi játékok focis játékok labdás játékok big head football ballotelli