Focis játékok

Focis játékok, labdarúgó játékok, sport játékok mindenkinek aki szereti ezt a sportágat! Rengeteg izgalmas játék, részletes leírással, képekkel, bemutatókkal! Légy te is részese a sportnak!

Friss topikok

Foci hírek a nagyvilágból

Nincs megjeleníthető elem

Partner játékok

Nincs megjeleníthető elem

Big Head Football

2013.03.12. 17:57 infojatek

A Big Head Football egy izgalmas focis játék, melyben a célod mint minden labdarúgással foglalkozó játékban az, hogy bevedd az ellenfeled kapuját. Különböző játékosok közül válogathatsz, kivel szeretnéd megmérettetni magad. Ezek között ott van az angol csodagyerek Wayne Rooney, Mario Ballotelli, a portugál fenomén Christiano Ronaldo, a svéd Zlatan Ibrahimovic és még sokan mások. Hajrá a kupáért, nyerd meg te a bajnokságot!

Big Head Football játék elindítása!

bigheadd.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo torres labdarúgás gól rooney ibrahimovic ügyességi játékok focis játékok labdás játékok big head football ballotelli

A bejegyzés trackback címe:

https://focis-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr945131415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása